Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

kadewoningen+okt.jpg

kadewoningen

banner kenmerken KW.jpg
kadewoningen 3.jpg

Kadewoningen

Wonen op stand? Normaal gesproken treffen we dit soort woningen in grote steden, maar deze kadewoningen zijn nu ook in Tholen beschikbaar! Alle woningen hebben 2 parkeerplaatsen in de parkeerkelder en fraaie ruimtes verdeeld over 4 verdiepingen. Inhoud vanaf 539 m3 tot 655 m3.

Indeling
Indien u met de auto de parkeerkelder binnenrijd, zijn er 2 gereserveerde parkeerplaatsen voor u beschikbaar nabij de woning. Vanuit de parkeerkelder is er toegang tot de bijkeuken/berging met aansluiting voor de wasmachine en droger. Aansluitend aan de bijkeuken bevindt zich de royale eetkeuken en de toegang van de woning. Op de bovenliggende etage is de woonkamer gesitueerd. De zonnige achtertuin is vanuit de woonkamer te bereiken. Op de 2 bovenste verdiepingen zijn er maar liefst 3 slaapkamers en een badkamer met douchehoek, toilet en wastafel.


Algemeen
Dit project is gelegen centraal in de stad Tholen met alle voorzieningen op loopafstand. Bovendien kortbij de A58 en de nieuwe A4 zodat onder andere Rotterdam ook op korte afstand gelegen is. Aan de voorzijde een bijzonder fraai uitzicht over de vest en om de hoek is de haven te vinden. Kortom, luxe wonen met weinig onderhoud en veel ruimte op een centrale plek! Iets voor u? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan of neem contact op voor een oriënterend gesprek.
 

Beschikbaarheid

 

Plattegronden & doorsnede nog beschikbare woningen (nr. 2, 3, 6)