Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

kruittoren.jpg

kruittoren

banner kruittoren blauw.jpg
kruittoren.jpg

Kruittoren

Altijd al de connectie gehad met wonen aan het water? Dit kleinschalige maar zeer doordacht ontworpen appartementencomplex biedt voor elke koper wat wils. Uiteraard met eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder.

Indeling
De 12 appartementen op de eerste 6 woonlagen zijn vrijwel identiek. Ze hebben een oppervlakte van bijna 119 m2. De woningen zijn uitgerust met een royaal terras van 3 bij 3 meter en hebben veel lichtinval doordat de ramen doorlopen tot op de vloer. Elk appartement heeft een 2-tal slaapkamers, royale badkamer, bijkeuken en ruime woonkamer/keuken van maar liefst 55 m2.


Algemeen
Dit project is gelegen centraal in de stad Tholen met alle voorzieningen op loopafstand. Bovendien kortbij de A58 en de nieuwe A4 zodat onder andere Rotterdam ook op korte afstand gelegen is. Vanuit alle appartementen is het uitzicht adembenemend! Kortom, luxe wonen met weinig onderhoud en veel ruimte op een centrale plek! Iets voor u? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan of neem contact op voor een oriënterend gesprek.

 

Beschikbaarheid

 
19278_ext-10.jpg
 

Plattegronden & doorsnede nog beschikbare appartementen (nr. 8, 9, 10)


Uitzicht vanaf de 1e verdieping