Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

beschikbaarheid stadsappartementen.jpg

stadsappartementen

banner stadsappartementen blauw.jpg
stadsappartementen.jpg

Stadsappartementen

Wonen in de stad op een magnifi eke locatie? Op deze locatie komen 9 zeer fraaie woningen, waarvan 6 appartementen en 3 royale penthouses. Bovendien allen met een parkeerplaats en berging in de parkeerkelder.

Indeling
Deze appartementen en penthouses zijn verdeeld over totaal 4 woonlagen. De 6 appartementen bevinden zich op de 1e en 2e woonlaag. Deze woningen kenmerken zich door hun royale vertrekken met onder andere 2 ruime slaapkamers, woonkamer met open keuken en terras van ca. 11 m2. Op de 3e en 4e woonlaag bevinden zich de 3 penthouses met 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers en bovendien een 2-tal ruime terrassen.

Algemeen
Dit project is gelegen centraal in de stad Tholen met alle voorzieningen op loopafstand. Bovendien kortbij de A58 en de nieuwe A4 zodat onder andere Rotterdam ook op korte afstand gelegen is. Vanuit alle appartementen is het uitzicht adembenemend! Kortom, luxe wonen met weinig onderhoud en veel ruimte op een centrale plek! Iets voor u? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan of neem contact op voor een oriënterend gesprek.

 

Beschikbaarheid


Plattegronden & doorsnede nog beschikbare appartementen (nr. 21, 23 en 29)


Uitzicht bouwnummer 21, begane grond

Uitzicht bouwnummer 23, en 29, begane grond, eerste en tweede verdieping